Nyhetsarkiv

Støyledalslåmi 2024

Tusen takk til alle som deltok på årets Støyledalslåm. Utrolig kjekt å treffe dere alle :) En stor takk også til alle frivillige som hjelper til slik at vi kan arrangere år etter år. Vel hjem og så sees vi forhåpetnligvis også neste år. Trykk her for resultatliste.

Årsmøte Bykle IL

NB: her finn du og årsmøtepapir :)
Årsmøte på Samfunnshuset torsdag 21.03. kl 18.00
Servering og diverse premieutdeling etter årsmøtet ca kl 19.

Populær turn for barn og ungdom

Endelig er turn igang. Det møtte mange turnglade barn og ungdommer fra Bykle, Hovden og Valle. Turntrening vil være tirsdager framover. 1-4.klasse 18-19 og 5-10.klasse 19.20. Vel møtt.

Ny oppdatert aktivitetskalender

Vi er så heldige å starte med turn og vedlagt følger ny aktivitetskalender gjeldende fra 11.10.2023. Legg merke til at familiedbading nå starter 17.00 framover.

Bykle IL tar i bruk Spond

Bykle Idrettslag ønsker å gjøre det enklere for medlemmer, trenere og deltakere å kommunisere innenfor de forskjellige aktivitetene. 

Turn for barn og unge

Vi er to tidlegare gymnastar som har trena ulike former for turn. No ønsker vi å lære dette vidare og startar difor opp med turn i gymsalen i Bykle frå og med veke 42. Treningane er tysdagar fra kl.18-19

Møte Hovden Tour

Torsdag 16.03 klokken 19.30 blir det fellesmøte for alle funksjonærer på Bykle Samfunnshus. Mye nyttig informasjon og ikke minst utdeling av nye jakker !

Årsmøte Bykle IL

Årsmøte på Samfunnshuset torsdag 30.03.2023 kl 18.00

Forslag til saker sendast til bykle.il@gmail.com innan 20. mars

Servering og diverse premieutdeling etter årsmøtet ca kl 19.

Støyledalslåmi 2023

Årets Støyledalslåm er over. Tusen takk til alle som deltok og ikke minst tusen takk til en fantastisk dugnadsgjeng. Vi ønsker alle velkommen tilbake neste år.

HovdenTour 2023

Det nærmer seg HovdenTour 25.mars og vi trenger frivillige. Både dere som har vært med tidligere og dere som er nye og har lyst til å bidra. HovdenTour er moro å være med på som frivillig.

Flerbrukshall i Bykle

Bykle IL har i en lengre periode jobbet med et forprosjekt på en flerbrukshall. Et klart mål har vært å skape en sosial møteplass med tilbud for alle aldrar - spesielt for barn og ungdom.

Støyledalslåmi 2023

Laurdag 25.02 blir det Støyledalslåmi i Bykle. Eit tradisjonsrikt turrenn for alle. Stilarten er klassisk - vel møtt .

Alpin og freeskitrening

Sammen med HSK kombinerer vi alpint, freeski og snowboard på samme treningsdag. Alle kommunens barn og voksne er velkomne på disse treningene.

Bestilling av nye klubbdrakter

Det er nå gjort klart en egen nettbutikk for Bykle IL slik at alle våre medlemmer kan bestille nye klubbdrakter. Frist for bestilling er 20.11.22 og levering vil være i uke 2 i 2023.

Toppturar 2022

Bykle IL legg til rette for mange og flottte toppturar i 2022 :) trykk her for å sjå meir.

Nye klubbdrakter

Bykle IL er klare med nye treningsdrakter. Her finn du meir informasjon korleis du kan bestille nye drakter.

Nye klubbdrakter

No er det tid for nye klubbdrakter og me inviterar til prøvekveld i foaje på Samfunnshuset i Bykle.

Støyledalslåmi 2022

Fanastiske løyper, lite vind og godt føre skapte gode rammer for årets Støyledalslåmi. Tusen takk til alle dere som møtte opp og velkommen tilbake. Årets vinner ble Niklas E Pålsson med tiden 1:06:16 :)

Støyledalslåmi 2022

Velkommen lørdag 26.02 til Støyledalslåmi i Bykle. Vi har fantastiske snøforhold og alt ligger til rette for en flott dag i Bykle for alle :)

Skisamling på Hovden

Bykle IL sammen med Agder og Rogaland Skikrets inviterer til alpin samling på Hovden 16-19.12. Tema for samlingen er teknisk trening i slalåm og storslalåm.

Coop Prix Bykle treng nye ansatte

Vår mangeårige samarbeidspartner COOP Prix Bykle treng deltidshjelp. Dersom interessert ta direkte kontakt med Gunvor på COOP Prix Bykle eller telefon 902 97814.

Friidrett høsten 2020

Vi starter opp igjen med friidrett 25.august. Møt opp på fotballbanen 17.30 tirsdagene frem til høstferien :)

Friidretten starter opp 2 juni

Endelig starter vi opp igjen med noen aktiviteter. Friidrett er først ute og vi ønsker velkommen på fotballbanen tirsdag 2.juni klokken 17.30.

Årsmøte til Bykle IL er utsatt

Årsmøte er foreløpig utsatt på ubestemt tid. Norges Idrettsforbund har utvidet fristen til 15.juni. Vi kommer tilbake med mer opplysninger så fort vi vet noe mer.

Vi må avlyse våre vinteraktiviteter.

Norges Skiforbund anbefaler at all breddeaktivitet i organisasjonen opphører for resten av sesongen og frem til 30. april. Dette besluttet Skistyret i et møte torsdag formiddag, som et tiltak for å bidra til å hindre spredning av Koronaviruset og lette belastningen for lokale helsemyndigheter.

Årsmøte Bykle IL

Vi kaller inn til årsmøte i Bykle IL onsdag 01.04 klokken 18.00 på Bykle Samfunnshus.

Støyledalslåmi 2020

Vi var 114 løpere til start på Støyledalslåmi. En stor familieklasse sammen med de som gikk turrenn på tid.

Tusen takk for oppmøte til alle som deltok og velkommen tilbake til neste år :)

Medlemskontingent 2020

Det er nå lagt ut faktura for medlemskontingent 2020 i alle postkasser fra Ørnefjell til Bjørnarå.

Har du ikke fått faktura kan du bare sette inn på vår konto.

150,- for enkeltmedlem
300,- for familie

Husk å merke innbetaling med ditt navn.

Konto er 2890.13.24346

Støyldalslåmi 2020

Lørdag 29.02 er det igjen Støyldalslåmi og alle er hjertelig velkomne. Dette er et årlig turrenn for alle aldre og alle langrennsløpere. Både de som ønsker å gå fort og de som heller ønsker å ta det som en tur.

Øvre Setesdal Cup 08.01.20

Det var ordentlig vintervær ikveld. Vind og mye snø, men det stilte mange unge og tøffe skiløpere til start. Resultatene finner du her.

Drenering ved Niveltjønn

Steinar har vært inne ved Niveltjønn idag og drenert. Det er lagt ned nye rør slik at vannet ikke ødelegger våre løyper fremover. Det ser litt stygt ut akkurat nå, men blir bra fremover :)

Skitrening

Det blir satt igang skitrening for alle fra 1-10.klasse torsdager 18.00. Det er Ingunn Jegteberg som skal være trener. Så snart det er nok snø i lysløypa kommer vil tilbake med mer informasjon.

Terminliste langrenn 2019-2020

Vinteren er kommet og det er klart for ny langrennsesong. Vi håper mange ønsker å være med i alle aldre. husk at det viktigste er å delta og ha det moro.