1skispor

HovdenTour 2023

Det nærmer seg HovdenTour 25.mars og vi trenger frivillige. Både dere som har vært med tidligere og dere som er nye og har lyst til å bidra. HovdenTour er moro å være med på som frivillig.

HovdenTour 2023 skal i år arrangeres 25.mars. I år skal Hovdentour arrangeres for 10 gang. Noen av dere har faktisk vært frivillig alle år noe som Hovdentour setter veldig pris på. Hovdentour er fortsatt det arrangementet som trenger flest frivillig i Bykle kommune, så vi er veldig glade for alle som stiller opp år etter år. Dette året blir det ny jakke som fungerer som funksjonær jakke de neste 2 årene. Hovdentour 2022 gikk i strålende sol og vi var tilbake med et flott renn etter 2 år med Korona avlysninger.

Så fint om dere kan sende e-post tilbake til roar@hovdentour.no på denne måten.

JA jeg kan være frivillig

Nei jeg kan ikke være frivillig

Skriv også fullt navn, siden ikke alle e-post adresser samsvarer med ditt navn.

Om dere sier ja så tar vi utgangspunkt i samme funksjonærpost som dere har hatt tidligere. Ønsker dere å være et annet sted er det fint om dere skriver dette. Alle som var gruppeledere ifjor er også gruppeledere i år.

Fint om dere kan gi et svar før onsdag 1.februar.

Har dere spørsmål må dere bare ta kontakt med Roar Hjelmeset på e-post eller tlf 95144188

Om dere har venner eller bekjente som har lyst til å være frivillig må dere bare be dem ta kontakt med meg😊

Om dere selv ønsker å delta på Hovdentour så er det funksjonærposter som kan utføres på fredagen slik at en selv kan gå rennet på lørdag, dere får selvsagt gratis startnummer. Ellers er det bra om alle kan spre god reklame om årets Hovdentour, slik at rennet samler flest mulig deltakere.

Det vil bli en kveld med utdeling av jakke til frivillige med litt info i Bykle for dem som bor der og en ny kveld på Hovden for de som bor der. Dato for dette kommer en tilbake til, men det blir rundt 15. mars.

Er det noen som ønsker å delta på Sesilåmi søndag 19.mars eller Haukelirennet lørdag 15.april, må dere ta kontakt ettersom Hovdentour har noen gratis startnummer.

Mvh

Hovden Tour

Ved Roar Hjelmeset